Böcker av Liv Svirsky

En serie i sex delar med lättlästa barnböcker om känslor utgivna på bokförlaget Hegas. Klicka på respektive bok för mer info. 

Böckerna om Mary är lättlästa faktaböcker för barn där huvudpersonen Mary guidar läsaren genom olika känslor och upplevelser. Böckerna är utgivna av bokförlaget Nypon

och riktar sig till barn i åldrarna 9-12 år. Klicka på respektive bok för mer info. 

Facklitteratur som i första hand riktar sig till den som arbetar med KBT men som även kan vara av intresse för den som är nyfiken och vill förkovra sig. Klicka på respektive bok för mer info.

Böcker som i första hand vänder sig till föräldrar. Klicka på respektive bok för mer info. 


Liv Svirsky är kapitelförfattare i dessa böcker. Klicka på respektive bok för mer info. 

En saga om rädsla som är gratis att ladda ner och läsa

tillsammans med barn i åldrarna 6-12 år.

Poddar av och med Liv Svirsky

Barnpsykologerna

Liv Svirsky och Lars Klintwall är legitimerade psykologer som i den här podden tar upp ämnen relevanta för föräldrar och pedagoger. Vi intervjuar experter om allt från barns psykiska hälsa och ohälsa till barnuppfostran och barnkultur.


Följ oss på Facebook där vi heter Barnpsykologerna och på Instagram där vi heter barnpsykologerna_pod


Du hittar podden där poddar finns.

Klimatpsykologipodden

Varför bryr sig inte fler om klimatkrisen? Hur hanterar man vänner som säger att de bryr sig men inte gör någonting? Och hur får man fler att börja agera mot klimathotet? Är klimatkrisen egentligen en psykologisk kris?

I Klimatpsykologipodden fördjupar sig psykologerna Frida Hylander och Liv Svirsky i dessa och andra frågor som rör hur vi människor fungerar, reagerar och agerar i klimatkrisen.


Du hittar podden där poddar finns.